Quarantaine-Live-stream: Yoga en relaxatie

In deze tijden van quarantaine is er meer dan ooit behoefte aan een moment van inzicht, verstilling en bewustwording. Via zachte beweging en meditatie kan je jouw bron van stilte terug vinden. Met jouw ademhaling en bewust voelen maak je ruimte in jouw lichaam én hoofd. Ik begeleid je graag. Probeer het nu GRATIS!

Lees meer Inschrijven

Relaxed Sunday Yoga

Een dik uurtje YOU - time op een zondagvoormiddag in de maand. Yoga en relaxatie met telkens met een andere invalshoek en thema. Persoonlijke aanpak en in kleine, fijne groep van max. 10 personen

Lees meer Inschrijven

Yoga en relaxatie op maat van individu, team, organisatie

Yoga - en ontspanningstechnieken individueel, met twee of meer of op maat van uw bedrijf en organisatie

Lees meer Inschrijven

Coaching rond ademhaling en hartcoherentie

Hartcoherentie is een eenvoudige, zeer doeltreffende en meetbare manier van ademhalen om jouw lichaam, emoties en gedachten in balans te brengen. Jouw adem is jouw sleutel tot rust en balans.

Lees meer Inschrijven

Yoga en relaxatie in wekelijkse lessenreeks

Bewust worden van jouw lichaam, emoties en gedachten. Fysieke spanningen verminderen en balans brengen in jouw lijf. Bewust worden van jouw ademhaling, jouw bron van stilte in jezelf. Lenigheid brengen in jouw hoofd én lijf: dat doet yoga met jou!

Lees meer Inschrijven

Coaching rond stress-preventie & burnout

Overvalt jou ook vaak het gevoel van 'Is dàt het nu? Zo kan ìk niet verder... In een wereld vol prikkels en overdaad aan informatie is niemand nog stressvrij. Vooral negatieve stress en overdaad aan stress speelt ons parten. Vaak komt dit door de eisen die we onszelf opleggen en te denken moeten voldoen aan verwachtingen van onze omgeving. Een coachingtraject kan zowel preventief als curatief een oplossing bieden tegen bij (chronische) stress en burn-out.

Lees meer Inschrijven